Keukens

Dengo produceert keukens. Dit doen wij vooral voor de zakelijke en institutionele markt. Grote aantallen, enkele stuks, bijzondere uitvoeringen, afwijkende maatvoeringen, speciale eisen aan ergonomie: daar waar maatwerk in keukens nodig is, zijn wij op ons best.

Met Dengo kiest u voor een keukenleverancier die het gehele traject – ontwerp, inmeten, fabricage, transport, installatie, onderhoud en service – voor u uit kan voeren. Een vaste contactpersoon met kennis van uw branche begeleidt u gedurende het hele proces.

In het advies- en ontwerptraject brengt Dengo meer dan een halve eeuw keukenexpertise aan tafel. Die kennis en kunde zetten we in om samen met u tot de optimale oplossing voor uw wensen te komen.

Hoeveel of juist hoe weinig ruimte u tot uw beschikking hebt maakt dan niet zoveel uit: er is altijd meer mogelijk dan u van tevoren dacht. En we hanteren daarnaast de regel dat optimaal en functioneel altijd hand in hand moeten gaan met gewoon een prachtig keukendesign.

Dengo keukens worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Hier beschikken we over een eigen plakstraat. Dat betekent dat we keukens uitvoeren in alle HPL (High Pressure Laminate), melamine en spuitwerk kleuren en motieven die u maar kunt bedenken, van alle bekende Duitse en Italiaanse fabrikanten. Ook met uw wensen op het gebied van afwerking, beslag en inbouwapparatuur kunt u bij Dengo alle kanten uit.

Hoe wilt u het hebben?

Meer weten over onze keukens?

Interieurs

Dengo tekent niet alleen voor uw maatwerk keukenoplossingen, maar is ook expert in interieurs. Onze meubelmakers bedenken flexibele oplossingen voor al uw ruimtelijke vraagstukken. Van trap tot wachtruimte, van garderobe tot vergaderkamer en van lockerwand tot ontvangstbalie. En elk interieur wordt uit eigen fabriek geleverd.

Interieurs van Dengo

Kasten

Kasten zijn van oudsher één van de pijlers van Dengo. Wij fabriceren kasten in alle gangbare standaardmaten. Maar juist daar waar maatwerk wordt gevraagd is Dengo op zijn sterkst. Voor klanten uit uiteenlopende branches mochten we al meedenken over specifieke opbergmogelijkheden.

Dengo Utiliteit
Menu