Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Schakel ons in een vroeg stadium in zodat wij een optimaal ontwerp kunnen maken voor de gerenoveerde keukens.

Als u als zorginstelling aan het begin van een renovatieproject staat, waarbij alle woonunits of cliëntwoningen een nieuwe keuken moeten krijgen, zoekt u een partner die de expertise heeft om dat traject voor u in te voeren. Dengo is die partner. Wij kennen de behoeften van de meeste zorgdoelgroepen als het aankomt op wensen van toegankelijkheid, veiligheid, robuustheid en ergonomie. Moeten de nieuwe keukens onderrijdbaar zijn of in hoogte verstelbaar? Dat kan allemaal. Wij zijn op de hoogte van de laatste eisen van functionaliteit en weten dit altijd in een mooi eigentijds ontwerp om te zetten. Hoeveel ruimte er ook beschikbaar is.

Ook woningcorporaties door het hele land vertrouwen bij renovatie op de expertise van Dengo. Desgewenst kunnen wij het hele renovatieprojecten voor bestaande huurders begeleiden. Dengo zorg voor projectkeukens – inclusief documentatie en monsterkoffers – waarmee uw huurders de juiste beslissing voor een nieuwe gerenoveerde keuken kunnen maken. We inventariseren de uiteenlopende wensen en zorgen dat alle bestellingen op maat geleverd en geïnstalleerd worden. Zo nemen wij uw woonconsulenten het werk uit handen.

Dengo is ijzersterk in het servicetraject. Ook jaren na de renovatie kunnen wij op basis van postcode en huisnummer simpel knoppen, grepen of andere keukenonderdelen naleveren als dat nodig mocht zijn. Dat doen we rechtstreeks aan de huurder of aan de partij met wie u een onderhouds- of servicecontract heeft afgesloten. U kunt ook kiezen voor Dengo Keuken Care+: een mutatie en onderhoudscontract waarmee Dengo uw gerenoveerde keukens voor een vast bedrag per jaar in perfecte staat houdt.

Meer weten wat wij voor uw renovatieproject kunnen betekenen?

Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Lees meer

Dengo Keukens samen met woningcorporaties

Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels.
Lees meer

Dengo Keukens samen met scholen

Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Lees meer

Dengo Utiliteit

Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Lees meer

Dengo in de zorg

Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Lees meer

Keuken renovatie

Contact

Als je vragen hebt mag je ons altijd bellen. Wil je liever dat wij je terug bellen? Vul dan ons contact formulier in, we bellen je dan binnen 24 uur terug.

Menu