Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels. Alles wordt uitgevoerd met kindvriendelijkheid en -veiligheid in het achterhoofd: we volgen daarbij uiteraard de branchestandaarden. En wat ons onderscheidt: wij ontwerpen, bouwen en monteren alles vanuit eigen fabriek.

Vaak wordt gedacht dat interieurs, keukens en kasten voor scholen vooral functioneel moeten zijn. En natuurlijk is dat een belangrijk kenmerk. Maar de producten van Dengo bewijzen dat functioneel hand in hand kan gaan met een prachtig ontwerp. Wij leveren onze keukens, interieurs en kasten in alle denkbare kleuren en designs. In onze eigen HPL-plakstraat kunnen wij alle maatvoeringen afwerken in alle mogelijke, vrolijke laminaatkleuren, -patronen en dessins. Dengo voert daarvoor alle Duitse en Italiaanse HPL-merken op voorraad.

TIP: heeft u weleens gedacht aan differentiatie van de interieurkleuren per leeftijdsgroep? Dat biedt uw kinderen vertrouwen en houvast!

Kleuterkeukens zijn een bijzonder product waar Dengo al jaren de blits mee maakt in scholen en BSO’s door het land: een keuken voor de allerjongsten. Exact op de juiste hoogte, voorzien van veilig beslag en beschikbaar in alle vrolijke kleuren van de regenboog. Maar ook voor ‘normale’ keukens zijn aanpassingen voor de kleintjes mogelijk. Zoals de opstap-plin. Deze opstap schuift u onder de kastjes vandaan als het nodig is: zo kan iedereen goed bij de kraan en bij het keukenblad.

Veel scholen maken gebruik van Dengo’s beheer en onderhoudsconcept. We maken daarin samen afspraken over het onderhoud, reparaties en vervanging van uw interieur-, kast- en keukenonderdelen. Tegen een vaste prijs heeft u daar geen omkijken meer naar.

Meer weten wat wij voor uw school kunnen betekenen?

Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Lees meer

Dengo Keukens samen met woningcorporaties

Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels.
Lees meer

Dengo Keukens samen met scholen

Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Lees meer

Dengo Utiliteit

Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Lees meer

Dengo in de zorg

Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Lees meer

Keuken renovatie

Contact

Als je vragen hebt mag je ons altijd bellen. Wil je liever dat wij je terug bellen? Vul dan ons contact formulier in, we bellen je dan binnen 24 uur terug.

Menu