Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: Dengo is in staat op basis van decennialange ervaring en expertise dé perfecte keuken- en interieuroplossing te realiseren voor elke omgeving waar gewerkt wordt.

Omdat Dengo in staat is maatwerk te leveren – en dus ook keukens kan bouwen die buiten de standaard maatvoeringen gaan – kunt u er verzekerd van zijn dat we zo efficiënt mogelijk met de beschikbare ruimte om weten te gaan. En vanuit onze achtergrond om te kunnen tekenen en bouwen voor allerlei doelgroepen weet Dengo altijd hoge standaarden van toegankelijkheid, veiligheid, robuustheid en ergonomie te bereiken.

Maar het is daarnaast ook zo dat functionaliteit hand in hand moet gaan met representativiteit en esthetiek. Want zeker in de utiliteit gaat het spreekwoord – ‘het oog wil ook wat’ – vaker op dan waar dan ook. We leveren onze keukens daarom in alle denkbare kleuren en dessins en met afwerkingen en apparatuur naar keuze. Zo creëren we prettige omgevingen waar het fijn werken is en die een positief afstralen op het imago van uw bedrijf.

Tenslotte: Dengo is bijzonder goed in het onderhouds- en reparatietraject. Samen met u kunnen we waterdichte afspraken maken over hoe uw keukens tijdens de gebruiksperiode in perfecte staat van onderhoud blijven verkeren. We hebben hiervoor een eigen team van vakkundige ambachtslieden in dienst. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten wat wij voor utiliteitsbouw kunnen betekenen?

Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Lees meer

Dengo Keukens samen met woningcorporaties

Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels.
Lees meer

Dengo Keukens samen met scholen

Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Lees meer

Dengo Utiliteit

Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Lees meer

Dengo in de zorg

Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Lees meer

Keuken renovatie

Contact

Als je vragen hebt mag je ons altijd bellen. Wil je liever dat wij je terug bellen? Vul dan ons contact formulier in, we bellen je dan binnen 24 uur terug.

Menu