Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Bij Dengo kunnen we alle wensen aan.

Wilt u standaard afmetingen met veelgebruikte kleurstellingen? Dat kan. Zoekt u een een keukenproducent die ook minder courante maatvoeringen en kleurstellingen uit eigen fabriek leveren kan? Ook dan zit u bij Dengo goed. Uit onze eigen zagerij en plakstraat leveren we met het grootste gemak maatwerkafmetingen en bijzondere kleuren.

De laatste jaren zien we dat corporaties rekening willen houden met het feit dat verschillende huurders verschillende woonwensen hebben. Een huurder voor een nieuwbouw- of gerenoveerde woning wil en mag tegenwoordig vaak kiezen uit meerdere mogelijkheden in keukenbeslag, kleurstellingen, inbouwapparatuur en afmetingen. Dengo neemt desgewenst dit hele aflevertraject van begin tot eind voor u uit handen.

Wij zorgen voor een projectkeuken (inclusief documentatie en monsterkoffers) waarmee u de mogelijkheden presenteert zodat uw huurders de juiste beslissing voor hun woning kunnen maken. We inventariseren de uiteenlopende wensen en zorgen dat alle bestellingen op maat geleverd en geïnstalleerd worden. Dan hebben uw woonconsulenten daar verder geen omkijken naar.

Ook als er jaren later nabestellingen komen, dan zoeken we op postcode en huisnummer simpel de keuken van uw huurder op in de database. Vanuit onze voorraad leveren we dan elke knop, greep of deur na. Rechtstreeks aan u, aan de huurder of aan de partij met wie u als corporatie een onderhouds- en servicecontract heeft afgesloten. Of u kiest rechtstreeks bij ons voor Dengo Keuken Care+: een mutatie- en onderhoudscontract waarmee u de Dengo keuken in uw huurwoningen voor een vast bedrag per jaar in perfecte staat houdt.

Meer weten wat wij voor uw woningcorporatie kunnen betekenen?

Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Lees meer

Dengo Keukens samen met woningcorporaties

Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels.
Lees meer

Dengo Keukens samen met scholen

Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Lees meer

Dengo Utiliteit

Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Lees meer

Dengo in de zorg

Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Lees meer

Keuken renovatie

Contact

Als je vragen hebt mag je ons altijd bellen. Wil je liever dat wij je terug bellen? Vul dan ons contact formulier in, we bellen je dan binnen 24 uur terug.

Menu