Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Van de bedombouw en zorgkast voor uw cliënt, de keuken in de gemeenschappelijke ruimte tot aan de inloopbalie en garderobe voor uw gasten. Daarbij houden we altijd rekening met eisen aan HACCP en Arbo.

Maar ook instellingen die semimurale zorg bieden – bijvoorbeeld in de vorm van beschermd of beschut wonen of zorgunits in de wijk – kloppen regelmatig bij Dengo aan voor de inrichting van hun cliëntwoningen. Via partners vinden interieurs en keukens van Dengo ook steeds vaker hun weg naar mantelzorgunits en kangoeroewoningen.

Dengo levert maatwerk. Wij zijn niet gebonden aan standaard maatvoeringen en kleurstellingen. En juist in de zorg is dat natuurlijk van het grootste belang. We weten dat elke zorgdoelgroep andere wensen en behoeften heeft als het aankomt op toegankelijkheid, veiligheid, robuustheid en ergonomie.

Onderrijdbaar? In hoogte verstelbaar? Alles kan. We gaan daarom graag met u om tafel om te sparren over de mogelijkheden die bij uw wensen passen. En altijd geldt: functionaliteit gaat nooit ten koste van een mooi, eigentijds design.

Daarnaast is Dengo ijzersterk in het servicetraject. We houden uw gegevens in onze database zodat we ten allen tijde naleveringen kunnen verzorgen. Van een simpele keukengreep tot aan een compleet interieur.

Meer weten wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen?

Woningcorporaties

Dengo ontwerpt, bouwt en installeert keukens voor verbouw-, renovatie en nieuwbouwprojecten van woningcorporaties. Verschillende corporaties – van klein tot heel groot en door het hele land – vertrouwen al jaren op de expertise van Dengo voor dergelijke veelomvattende projecten. Lees meer

Dengo Keukens samen met woningcorporaties

Scholen

Ook door scholen, kindercrèches en -opvanglocaties worden de slimme inrichtingsoplossingen van Dengo veel gevraagd. Van keukens en pantry’s, tot kasten en garderobes. En van balies tot lockers en verkleedtafels.
Lees meer

Dengo Keukens samen met scholen

Utiliteit

Voor veel projectontwikkelaars en bouwers ontwerpt, bouwt en onderhoudt Dengo zakelijke keukens, pantry’s en indien gewenst bijpassende interieurs in de utiliteitsbouw – zoals kantoren, fabrieken, retail en bedrijfsverzamelgebouwen. Lees meer

Dengo Utiliteit

Zorg

Dengo levert keukens, kasten en interieurs voor de zorg. Veel van onze klanten zijn ziekenhuizen en intramurale zorginstellingen, waar wij voor zowel de algemene ruimtes als de woonunits onze woonproducten leveren. Lees meer

Dengo in de zorg

Renovatie

Dengo levert keukens aan renovatieprojecten van woningcorporaties en zorginstellingen. Onze kracht ligt daarbij in het ontwerpen en fabriceren van standaard of maatwerk keukens die een oplossing bieden voor elk ruimtelijk probleem. Lees meer

Keuken renovatie

Contact

Als je vragen hebt mag je ons altijd bellen. Wil je liever dat wij je terug bellen? Vul dan ons contact formulier in, we bellen je dan binnen 24 uur terug.

Menu