Particuliere keukens

Ook particulieren met bijzondere keukenwensen die niet kunnen slagen in de keukenretail kunnen bij Dengo terecht voor een keuken op maat.

Wat zijn de wensen waar u dan aan moet denken?

U wilt een speciale maatvoering omdat de ruimtes in uw huis daarom vragen. Dengo kan keukens ontwerpen, fabriceren en installeren in elke gewenste maatvoering. En omdat wij beschikken over onze eigen HPL plakstraat kunnen wij bijzondere maatvoeringen ook uitvoeren in elk gewenst dessin en iedere bijzondere kleur. Vanuit onze eigen fabriek. Een unicum in Nederland.

Stel: u of uw partner heeft een lichamelijke beperking, is rolstoelafhankelijk of slechtziend. Dan wilt u graag de beschikking over een aangepaste keuken.

Dengo levert keukens aan allerlei zorginstellingen en kan die expertise ook bij u thuis toepassen. Ook keukens die tegelijkertijd geschikt moeten zijn voor mensen met én zonder beperking kunnen wij ontwerpen en leveren.

Wellicht bent u op zoek naar een keuken met een hogere luxestandaard, dan in de meeste winkels te vinden is, dan kan Dengo voor u een exclusief ontwerp realiseren.

Wilt u meer weten over de particuliere dienstverlening van Dengo keukens dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Particulier met speciale keukenwensen?

Particulieren

Menu