Speciale keukens

In de markt is Dengo bekend om het leveren maatwerk speciale keukens, die niet aan mooi design en een excellente afwerking hebben ingeboet. Waar u bij speciale keukens aan moet denken? Bijvoorbeeld:

  • Als de keuken bijzonder kras- en stootvast moet zijn
  • Als het een particuliere keuken moet zijn met bijzondere wensen of afmetingen
  • Als het een keuken voor gebruik in een tropisch land moet zijn

Maak kennis met een aantal van onze speciale keukens.

Worden uw keukens intensief gebruikt? Heeft u te maken met een bijzondere doelgroep waardoor schokbestendigheid, krasbestendigheid of bestendigheid tegen vandalisme voor u een thema is? Dan kan het zijn dat u op zoek bent naar volkern of multiplex keuken.

Lees meer over volkern keukens van Dengo.

Lees meer over multiplex keukens van Dengo.

Hoewel Dengo meestal voor de zakelijke markt werkt, zijn er ook particulieren die gebruik maken van onze diensten. Zij zijn op zoek naar een bijzondere keuken met aanpassingen of een keuken met buitengewone maatvoeringen.

Klik als u een particulier bent en meer wilt weten over onze keukens.

Sommige van onze klanten wonen in een tropisch land of zijn van plan daar naartoe te verhuizen. Zij zijn op zoek naar een keuken die bestand is tegen de bijzondere omstandigheden daar, en die die toch voldoet aan de hoge Nederlandse kwaliteitseisen. Voor hen hebben wij de lijn tropenbestendige keukens ontwikkeld: klik hier voor meer informatie.

Een Dengo specialist spreken over deze speciale keukens?

Speciale keukens

In de markt is Dengo bekend om het leveren maatwerk speciale keukens, die niet aan mooi design en een excellente afwerking hebben ingeboet.

Speciale keukens van Dengo

Particuliere keukens

Ook particulieren met bijzondere keukenwensen die niet kunnen slagen in de keukenretail kunnen bij Dengo terecht voor een keuken op maat.

Particuliere keukens van Dengo

Tropenbestendige keukens

Tropenbestendige keukens van Dengo zijn – zoals naam al zegt – bedoeld voor duurzaam gebruik in landen waar een tropisch of subtropisch klimaat heerst.

Tropenbestendige keukens van Dengo
Menu