Multiplex keukens

Op zoek naar een keuken die tegen een stootje kan?
Dan is een multiplex keuken precies wat u zoekt. Multiplex is een plaatmateriaal dat is opgebouwd uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd worden. Multiplex is daarmee taaier dan veel andere basismaterialen in de keukenbranche. Klanten in met name de zorg en penitiaire inrichtingen kiezen regelmatig voor een multiplex keuken. De corpussen en de deuren van multiplex zijn sterker en kunnen dus meer verdragen. Een keuken van multiplex vervult zelfs na jaren van intensief gebruik nog steeds zijn functie. Een ander voordeel van multiplex is dat de keuken bijna onderhoudsvrij is. U zult bijna nooit last hebben van scheefhangende kastdeurtjes, laden die niet meer goed lopen of een loslatende toplaag.

Net als alle andere Dengo keukens kunnen wij multiplex leveren in zowel standaard als speciale maatwerk uitvoeringen. Alles is daarbij mogelijk. We kijken samen naar uw wensen, uw ruimtes en de mogelijkheden en komen altijd tot een passende en goede oplossing. Daarnaast beschikt Dengo over een eigen HPL-plakstraat. Hiermee voorzien wij uw keuken van een krasvaste toplaag. En in tegenstelling tot veel van onze concurrenten hebben wij een bijna onuitputtelijk portfolio HPL’s standaard in ons assortiment. Deze HPL’s zijn van de bekende Duitse en Italiaanse merken. De combinatie van mooi, functioneel en bestendig maken multiplex keukens van Dengo de perfecte oplossing voor veel van onze klanten.

Meer weten over multiplex keukens?

Speciale keukens

In de markt is Dengo bekend om het leveren maatwerk speciale keukens, die niet aan mooi design en een excellente afwerking hebben ingeboet.

Speciale keukens van Dengo

Particuliere keukens

Ook particulieren met bijzondere keukenwensen die niet kunnen slagen in de keukenretail kunnen bij Dengo terecht voor een keuken op maat.

Particuliere keukens van Dengo

Tropenbestendige keukens

Tropenbestendige keukens van Dengo zijn – zoals naam al zegt – bedoeld voor duurzaam gebruik in landen waar een tropisch of subtropisch klimaat heerst.

Tropenbestendige keukens van Dengo
Menu