Volkern keukens

Als het materiaal echt hard moet zijn kiest u voor een volkern keuken. Volkern heeft als voordeel dat het tegen extreme omstandigheden en intensief gebruik bestand is. Volkern is een extreem hard geperst materiaal dat bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd krachtpapier. Deze lagen zijn onder hoge druk en bij hoge temperaturen geperst en daardoor ontstaat een massieve volkern plaat.

Volkern is erg krasvast een volledig waterbestendig. Volkern keukens worden vaak besteld door organisaties waar de keukens intensief gebruikt worden door veel verschillende mensen. Of in instellingen waar de keukens tegen vandalisme bestand moeten zijn. Denk hierbij aan bepaalde zorginstellingen, penitiaire inrichtingen, campings of vakantieparken.

Ondanks de stootvast- en krasvastheid van volkern kan Dengo deze keukens toch leveren in een bijna oneindig assortiment kleuren en dessins. Daarnaast geldt voor deze volkern keukens – net als voor alle Dengo producten – dat wij altijd alles in standaard of bijzondere maatvoeringen kunnen leveren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Dengo hebben we het hele proces in eigen hand: van het ontwerp tot de productie, de levering en de installatie van uw volkern keukens. Ook bieden wij service, onderhoud en reparatie-contracten op maat, zodat u nog meer plezier van uw volkern keuken beleeft. U heeft bij Dengo altijd de beschikking over één en dezelfde contactpersoon die door het hele proces begeleidt en die al uw vragen en opmerkingen beantwoord.

Meer weten over volkern keukens?

Speciale keukens

In de markt is Dengo bekend om het leveren maatwerk speciale keukens, die niet aan mooi design en een excellente afwerking hebben ingeboet.

Speciale keukens van Dengo

Particuliere keukens

Ook particulieren met bijzondere keukenwensen die niet kunnen slagen in de keukenretail kunnen bij Dengo terecht voor een keuken op maat.

Particuliere keukens van Dengo

Tropenbestendige keukens

Tropenbestendige keukens van Dengo zijn – zoals naam al zegt – bedoeld voor duurzaam gebruik in landen waar een tropisch of subtropisch klimaat heerst.

Tropenbestendige keukens van Dengo
Menu