Tropenbestendige keukens

Tropenbestendige keukens van Dengo zijn – zoals naam al zegt – bedoeld voor duurzaam gebruik in landen waar een tropisch of subtropisch klimaat heerst. Deze keukens maken Nederlands topdesign ook bereikbaar voor gebruik in on-Nederlandse omstandigheden.

Tropenbestendige keukens worden gebouwd met andere basismaterialen. Deze zijn beter bestand tegen specifieke klimatologische uitdagingen. Zo is met name de hoge luchtvochtigheid een groot probleem in tropische landen. Veel plaatmateriaal kan hier niet goed tegen. Het hout zwelt op, ziet er snel lelijk uit en verlies zijn robuustheid.

Een tweede probleem is het grote verschil tussen de nacht- en dagtemperatuur. Die is in sommige landen veel groter dan bij ons. Ook daar zijn niet alle plaatmaterialen even goed tegen gewapend. Een derde – specifiek tropische – uitdaging zit hem in de aanwezigheid van houtetende termieten.

Een tropenbestendige keuken heeft alle voordelen van een ‘normale’ Dengo keuken. We ontwerpen en produceren de keuken precies zoals u het wilt. Elke maatvoering, kleur, inbouwelement of -apparatuur is mogelijk: een Dengo maatwerk keuken, voor gebruik onder tropische omstandigheden.

Meer weten over tropenbestendige keukens?

Speciale keukens

In de markt is Dengo bekend om het leveren maatwerk speciale keukens, die niet aan mooi design en een excellente afwerking hebben ingeboet.

Speciale keukens van Dengo

Particuliere keukens

Ook particulieren met bijzondere keukenwensen die niet kunnen slagen in de keukenretail kunnen bij Dengo terecht voor een keuken op maat.

Particuliere keukens van Dengo

Tropenbestendige keukens

Tropenbestendige keukens van Dengo zijn – zoals naam al zegt – bedoeld voor duurzaam gebruik in landen waar een tropisch of subtropisch klimaat heerst.

Tropenbestendige keukens van Dengo
Menu