Interieurs

Dengo tekent niet alleen voor uw maatwerk keukenoplossingen, maar is ook expert in interieurs. Onze meubelmakers bedenken flexibele oplossingen voor al uw ruimtelijke vraagstukken. Van trap tot wachtruimte, van garderobe tot vergaderkamer en van lockerwand tot ontvangstbalie. En elk interieur wordt uit eigen fabriek geleverd.

Onze interieurs hebben hun weg gevonden naar organisaties uit alle denkbare sectoren zoals de zorg, de retail, het onderwijs, kantoren, hotels en vakantiewoningen.

De basismaterialen waar Dengo mee werkt zijn vooral spaanplaat en MDF. Maar als extra stoot- of krasvastheid voor uw organisatie van belang is, dan zagen we het plaatwerk ook uit volkern of multiplex. Laat u door onze experts hierover adviseren!

We beschikken over een eigen plakstraat. Dat betekent dat we uw interieurdelen kunnen beplakken in alle High Pressure Laminate kleuren en dessins, van alle vooraanstaande Duitse en Italiaanse HPL-fabrikanten. Daarmee onderscheidt Dengo zich van de rest: we combineren vanuit onze eigen fabriek interieurdelen in alle maatvoeringen met alle mogelijke HPL’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Behoefte aan onze expertise in interieurs?

Keukens

Dengo produceert keukens. Dit doen wij vooral voor de zakelijke en institutionele markt. Grote aantallen, enkele stuks, bijzondere uitvoeringen, afwijkende maatvoeringen, speciale eisen aan ergonomie: daar waar maatwerk in keukens nodig is, zijn wij op ons best.

Keukendesign

Kasten

Kasten zijn van oudsher één van de pijlers van Dengo. Wij fabriceren kasten in alle gangbare standaardmaten. Maar juist daar waar maatwerk wordt gevraagd is Dengo op zijn sterkst. Voor klanten uit uiteenlopende branches mochten we al meedenken over specifieke opbergmogelijkheden.

Dengo Utiliteit
Menu