Kasten

Kasten zijn van oudsher één van de pijlers van Dengo. Wij fabriceren kasten in alle gangbare standaardmaten. Maar juist daar waar maatwerk wordt gevraagd is Dengo op zijn sterkst. Voor klanten uit uiteenlopende branches mochten we al meedenken over specifieke opbergmogelijkheden. Veelgeroemd zijn onze zorgkasten voor instellingen en ziekenhuizen of onze maatwerk kantoorkasten. Daarbij weten we altijd een kastoplossing te ontwerpen die ruimte optimaal benut én er prachtig uitziet.

Dengo maakt kasten uit spaanplaat en MDF. Maar als extra stoot- of krasvastheid gevraagd is, dan kunnen kasten uit volkern of multiplex een betere oplossing zijn. Zo produceren we bijvoorbeeld voor verschillende penitiaire inrichtingen kasten die aan hogere eisen van bestendigheid tegen vandalisme moeten voldoen.

Regelmatig worden we ingeschakeld om hotelkamers en huisjes in vakantieparken te voorzien van optimale kastruimte. Denk daarbij aan legkasten, strijkkasten, hangkasten, garderobekasten, tv-kasten en lockerkasten. Desgewenst nemen we de rest van het interieur en de keukens mee in een allesomvattend ontwerp.

Dengo beschikt over een eigen HPL-plakstraat. Kasten kunnen worden geleverd met alle denkbare kleuren en motieven. Daarvoor voeren we standaard een uitgebreide HPL-portfolio van alle bekende Duitse en Italiaanse fabrikanten. Maatwerk in kasten zit bij Dengo in de maatvoering én de afwerking. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk.

Meer weten over onze kasten?

Keukens

Dengo produceert keukens. Dit doen wij vooral voor de zakelijke en institutionele markt. Grote aantallen, enkele stuks, bijzondere uitvoeringen, afwijkende maatvoeringen, speciale eisen aan ergonomie: daar waar maatwerk in keukens nodig is, zijn wij op ons best.

Keukendesign

Interieurs

Dengo tekent niet alleen voor uw maatwerk keukenoplossingen, maar is ook expert in interieurs. Onze meubelmakers bedenken flexibele oplossingen voor al uw ruimtelijke vraagstukken. Van trap tot wachtruimte, van garderobe tot vergaderkamer en van lockerwand tot ontvangstbalie. En elk interieur wordt uit eigen fabriek geleverd.

Interieurs van Dengo
Menu